Manuele Therapie Rein Peens

rein peens

Rein Peens (Fysio- en Manueel therapeut)

In 2001 ben ik begonnen als fysiotherapeut. Na 5 jaar werken als algemeen fysiotherapeut ben ik begonnen met de Manuele therapie opleiding volgens het concept van Maitland. Dit is een Australisch concept waarbij de mens in zijn geheel centraal staat (niet alleen een stapel botten en spieren). Tevens behandel ik een aantal topsporters, diverse schaatsteams (o.a. KNSB jong Oranje, Nederlands nationaal team) maar ook sporters uit de wielersport, voetbal, zwemmen en judo. Hierdoor is mijn kennis en werkervaring breed. Deze opgedane kennis pas ik dagelijks toe in de praktijk.

Uit mijn ervaring in de praktijk is gebleken dat onderhoud van het lichaam essentieel is om toekomstige klachten te voorkomen. Dit soort onderhoudsbehandelingen kunnen met 2 tot4 keer per jaar voldoende zijn. Vergelijk het met een controle bij de tandarts.

Wanneer u last heeft van bepaalde lichamelijke klachten zoals, nek, rug, gewrichtsklachten, hoofdpijn, RSI, tenniselleboog enzovoorts kunt u bij mij terecht. Maar ook als u een vraag of advies hierover wilt hebben. Bovendien heeft u geen verwijzing van een huisarts nodig.

Heb je last van spieren of gewrichten?

In je dagelijkse bezigheden of bij het sporten?

Kom langs voor een vakkundig oordeel.
Heb je regelmatig rugklachten? Doe onze gratis RUGscan.
te lang rondlopen met klachten kan ervoor zorgen dat ze chronisch worden en lastiger te behandelen zijn.
In een eerste afspraak kijken we hoe en hoe snel we je van je klachten kunnen afhelpen en hoe je hiervoor verzekerd bent. Daarna gaan we aan de slag met een combinatie van Manuele- en Fysiotherapie en een oefenprogramma waarbij je zelf een actieve rol zal gaan spelen.

Fysio & Manuele Therapie Rein Peens

  • Heeft contracten met alle zorgverzekeraars
  • Heeft geen wachtlijsten
  • Helpt je binnen twee werkdagen
  • Gratis inloopspreekuur op donderdagavond (even bellen a.u.b.)
  • Is specialist in het behandelen en voorkomen van rugklachten.
  • Heeft een Unieke RUGschool

Ga naar onze volledige website voor meer informatie: www.mtheerenveen.nl