easyActive

JW faceDe eigenaar van sportcentrum easyActive, Jan Willem Monhemius is al 30 jaar actief als fitnessondernemer in Heerenveen onder andere met Fitness&Gezondheidsstudio, Spectrum, Gymnasion, FidNuZ, FITplan en ABC fitstudio.

De rol van easyActive binnen het Preventie & Behandelcentrum Heerenveen is die van opleider tot zelfstandigheid als het gaat om fysieke klachten. In de meeste gevallen komt u eerst bij één van onze zorgcollega’s voor een behandeling om de klachten te behandelen en de oorzaak daarvan weg te nemen.

Om er vervolgens voor te zorgen dat er geen herhaling (recidive) van de klachten optreedt, moet u zelf aan de slag. Dit kan geheel zelfstandig, maar vaak is het beter om voor een begeleidingstraject te kiezen. Dat kan variëren van Personal Training tot onze zogenaamde PT check.

Het doel is echter altijd om u zo volledig mogelijk zelfstandig te maken, zodat u zonder verdere klachten van uw leven kunt genieten.  Die zelfstandigheid geven wij stap voor stap aan u over, door u te leren:

  • Waarom u bepaalde oefeningen moet doen
  • Hoe u ze moet uitvoeren
  • Waarom u bepaalde klachten hebt gekregen en wat u verder kunt doen om een gezonde leefstijl te ontwikkelen (via e-learning)

Ook indien u geen of niet noemenswaardige lichamelijke klachten hebt, bent u bij easyActive aan het juiste adres voor een veilige en effectieve start met een gezonde leefstijl en meer bewegen.

Geef ons uw gegevens door via het informatie formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een gratis proefles met één van onze instructeurs.

Klik HIER voor de easyActive website