Diëtist de Friese Meren

Een consult bij de diëtist…..is dat wat voor mij?

Als gediplomeerde diëtisten geven wij deskundig voedings- en dieetadvies op maat, passend bij uw persoonlijke situatie. Er zijn veel redenen waarom iemand bij een diëtist komt, afvallen is niet de enige reden. U kunt inderdaad bij de diëtist komen in verband met overgewicht, al dan niet gecombineerd met bijvoorbeeld emotie-eten, diabetes, hoge bloeddruk, te hoog cholesterol. Daarnaast kunnen wij u onder andere ook begeleiding bij ondergewicht (eventueel ziekte gerelateerd), darmproblematiek, allergieën en intoleranties en COPD (chronische longaandoening). Wij hebben onder andere spreekuur in Heerenveen.

Hoe gaan wij te werk?

Het eerste gesprek bij de diëtist in Heerenveen is een intake gesprek. Dit duurt ongeveer een uur. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we de situatie. Ook nemen we uw voedingspatroon met u door. Tijdens het eerste gesprek worden de adviezen (bijvoorbeeld adviezen die u helpen bij het afvallen of aankomen, of adviezen die uw klachten verminderen) met u besproken. Na afloop van het gesprek worden de adviezen voor u uitgewerkt en naar u opgestuurd. Tijdens een vervolgconsult worden deze adviezen geëvalueerd en eventueel bijgesteld. Het is afhankelijk van uw doel hoeveel vervolgconsulten er nodig zijn.

Hoe kan ik bij jullie terecht?

U kunt telefonisch, via email of via onze website een afspraak met ons maken. De consulten worden vergoed vanuit de basisverzekering (let op, valt wel binnen het eigen risico). Het is afhankelijk van uw zorgverzekering, of u hiervoor een verwijsbrief van een arts nodig heeft. Wij kunnen u hier meer informatie over geven.
Kijk voor meer informatie op: www.dietistdefriesemeren.nl